Afișez toate cele 6 rezultate

Bara fixare marfa, din aluminiu 2,4-2,7m

242,76 lei | tva inclus

Bara fixare marfuri pentru dube 1820-2820mm

297,50 lei | tva inclus

Bara verticala din aluminiu pentru fixare marfuri – 1900-2270mm, D=38mm

165,41 lei | tva inclus

Bara verticala din otel pentru fixare marfuri – 2350-2720mm, D=38mm

160,65 lei | tva inclus

Pachet 2 x Buc – Bara fixare marfa, din aluminiu 2,4-2,7m

427,26 lei | tva inclus

Pachet 2 x buc – Bara verticala din aluminiu pentru fixare marfuri – 1900-2270mm, D=38mm

354,62 lei | tva inclus

Bare Fixare Marfa pentru profesionisti

Descopera gama noastra profesionala de bare fixare marfa, confectionate din materiale precum> aluminiu, otel si alte aliaje.  Barile de fixare pentru remorci si semiremorci sunt numite si blocatori de marfa printre profesionistii din domeniu. 

In portofoliul nostru vei gasi bari pentru fixare marfa cu dimensiuni variabile, de ex. Bara din Aluminiu pentru dube cu dimensiune reglabila intre 2.4 metri si 2.7 metri. 

Am selectat cu atentie produse ergonomice, usor de utilizat, dar mai in special bari pentru fixare marfa sigure in exploatare. Poti folosi cu ingredere blocatorii de marfa de la Heffa pentru majoritatea tipurilor de marfuri de transportat. 

Bara de fixare este de nelipsit din dotarea oricarei masini de marfa cu sofer profesionist si atent la siguranta sa si a bunurilor. O bara de fixare ferma si de calitate superioara te va ajuta sa transporti in cele mai sigure moduri bunurile clientilor tai, dar pe de alta parte o bara de fixare de calitate buna te va tine si pe tine in siguranta.

Cum diferentiezi o bara de fixare de calitate de una de proasta calitate?

Asa cum am zis si mai sus, este important sa folosesti blocatori de marfa de calitate din mai multe puncte de vedere. Pe piata din Romania vei gasi multiple oferte pentru bari de fixare, de la mai multi furnizori si importatori. Oferta este destul de variata pentru barile de fixare, dar din pacate vei gasi destul de multe produse din categoria aceasta care iti pot pune in pericol viata. 
Sunt produse care nu respecta niciun stat , niciun standard si sunt construite fara nicio gandire logica. 
Pentru a identifica daca un produs este potrivit pentru a putea fi folosit in transporturi de marfuri profesionale, verifica certificarile produsului sau intreaba comerciantul / site-ul online daca bara de fixare are certificari / documentatie etc. Verifica cu atentie pozele barilor si intelege modul de lucru , modul de exploatare al bari de fixare si asigura-te ca este optim pentru duba sau camionul tau. Verifica pe cat posibil ca zonele de tensiune ridicata ale bari de fixare sa fie realizate din materiale rigide care sa poata preia greutatea transportata. Verifica si calitatea suprafetelor antiderapante ale barilor, la fel si manerele. 
Dupa ce te-ai asigurat ca bara de fixare pe care intentionezi sa o cumperi este potrivita pentru nevoile tale, cauta cel mai bun pret la bara de fixare! Cu siguranta vei ajunge la HEFFA, pentru ca avem printre cele mai competitive preturi la barile de fixare marfa pentru dube si camioane.

Produsele noastre sunt testate cu rigurozitate de specialitii Heffa pentru a va oferi produse de calitate superioara la preturi corecte. Cumpara cu incredere!