Chingi Ancorare Auto 3T - 35mm (3)

Chingi Ancorare Auto 5T ÔÇô 50mm (9)

Chingi Ancorare Auto | Pachete PROMO (21)

Accesorii & Componente Chingi (19)

Chingi Ancorare Auto – pentru profesioni╚Öti

HEFFA România produce in fabrica din Timișoara, România, chingi ancorare auto, utilizate in transportul autovehiculelor pe platforme si alte mijloace de transport al vehiculelor. Chingile de Ancorare Auto sunt fabricate pentru mai multe tipuri de ancorare, in functie de situatie sau de preferinte. 

Cele mai dese tipuri de ancorare cu chingi auto sunt: prindere peste roat─â, ancorare cu chingi ├«n 3 puncte, ancorare cu man╚Öon de cauciuc, ancorare lateral─â cu suf─â, ancorare cu chinga cu inel, ancorare de tip “hibrida” numita la noi KombiSystem ╚Öi altele.

Chingile de ancorare sunt impartite in doua mari categorii.

1. Chingi Ancorare Auto de 3 Tone capacitate (cu banda de 35 mm latime)
2. Chingi Ancorare Auto de 5 Tone capacitate (cu banda de 50 mm latime)

Heffa produce chingi ancorare auto cu ambele tipuri de banda. Toate chingile de ancorare auto se pot comanda la dimensiuni standard cuprinse între 2,5 și 5-6 metri, dar si pe dimensiuni speciale, la cerere. Fiind producatori de chingi ancorare, putem fabrica orice lungime si orice model.

Dezvoltăm constant prin departamentul nostru de proiectare modele noi de ancorare, dar totodata imbunatatim constant produsele pe care le avem deja in portofoliu. Suntem deschisi si la solicitari atipice de chingi ancorare. 

Chingi Ancorare Auto cu valabilitate 24 luni

Toate modelele de chingi ancorare auto disponibile pe site sunt fabricate in luna in curs pentru a oferi un termen de exploatare (valabilitate) cat mai lung. Chingile pentru ancorare trebuie inlocuit complet nu mai tarziu de 24 luni de la data fabricatiei mentionata OBLIGATORIU pe eticheta albastra de produs, conform cu legile în vigoare la nivel UE.
Este din nou recomandabil sa schimbi sau sa inlocuiesti chinga de ancorare a autovehiculelor daca aceasta prezinta urme pronuntate de uzura. Orice chinga de ancorare NU este recomandata a se mai utiliza in scopul transportului de autovehicule pentru a evita pericole / accidente.

Chingile noastre pt. ancorare auto se livreaza cu eticheta de produs cu protec╚Ťie.┬á Pe eticheta chingilor noastre se vor gasi toate informatiile necesare unei exploatari corespunzatoare dar si informatii despre valabilitate, cod de produs, lungime etc.

Toate chingile pe care le fabricam la Timișoara sunt testate cu regularitate pentru a mentine cel mai inalt nivel de calitate. Toate modelele de chingi ancorare auto destinate transporturilor de vehicule / utilaje au certificare TUV & GS certificare TUV SI GSGermania, fiind astfel pretabile pentru utilizare in scop profesional, oriunde in Europa si nu numai. Cumpara cu incredere de la cei mai buni!   

Personalizare chingi ancorare auto

Toate modelele de chingi pentru ancorare se pot personaliza cu text sau logo pe eticheta albastra de produs, pe banda textila dar si pe alte componente, după caz. Va rugam sa ne contactati pentru detalii. 

Ai o comanda mai mare? Vrei sa devi distribuitor al produselor noastre? Intra in contact cu noi si iti vom oferi toate informatiile necesare pentru un business de succes alaturi de un partener de incredere si cu experienta in domeniu, precum HEFFA Romania.

chingi ancorare auto - fabricat in romania