header de concurs heffa vouchere premii
CONCURS-VOUCHERE-HEFFA-MOBILE

Regulament Concurs Vouchere lei

Află mai jos cum poți câștiga unul dintre cele 3 PREMII #peBUNE sub formă de voucher de cumpărături pe site! 

vouchere png - heffa

COMANZI & CÂȘTIGI #peBUNE

În perioada 20.11.202320.12.2023, HEFFA România pune la bătaie 3 vouchere drept premii oferite prin tragere la sorți random.

Cele 3 vouchere sunt in valoare de 1 x 1000 lei, 2 x 500 lei. Voucherele sunt valabile pentru cumparaturi pe site direct online sau via telefon/WhatsApp. 

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Este simplu!

Comandă Online pe site sau prin telefon / WhatsApp orice produse dorești, de orice valoare și apoi intră pe postarea noastră de concurs de pe pagina de Facebook HEFFA ROMÂNIA (apasă aici pentru a vedea postarea), și comentează la această postarea cu ID-ul (numărul) de comandă primit automat prin email (dacă ai comandat online) sau cu numărul de factură primit de la colegele noastre, dacă ai comandat prin telefon / WhatsApp. 

Comentariul tău trebuie să conțină următorul text: ”Am comandat: ID 12345” +  etichetează (tag) un alt prieten pe care ai dori să-l informezi despre acest concurs. 

Așadar, pentru a te înscrie ai nevoie de:
– o comandă pe site sau prin telefon și numărul acesteie
– un comentariu cu ID-ul de comandă la postarea de facebook HEFFA
– etichetarea unui prieten din Facebook la comenatriul pe care îl lași cu ID-ul de comandă/factură.

Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig!

Se va acorda un singur premiu / persoană, însă în concurs se pot înscrie mai multe comenzi cu ID-uri diferite. 
Cu cât vei plasa mai multe comenzi pe perioada concursului, cu atât vei avea mai multe șanse de câștig!

Cum vom face extragerea și validarea?

La finalizarea concursului, în termen de 1-2 zile lucrătorare, vom centraliza toate comentariile și vom filma 100% transparent – fără pauză, extragerea celor 3 câștigători, în ordinea următoare:
– primul extras  = câștigător al premiului cel mare de 1000 lei

al doilea și al treilea extras  = câștigători ai voucherelor de câte 500 lei.

După ce vom extrage participanții la concurs cu ajutorul unui program online de tip RANDOM PICKER 100% transparent și filmat fără pauză, vom trece la validarea comentariilor și a comenzilor. Vom verifica ca ID-ul de comandă sau nr. de factură să fie corect și valabil, să nu fie comenzi anulate sau neridicate de la curier. Orice variantă de fraudare va duce la anularea premiului și la o nouă extragere.

Valabilitate vouchere

Fiecare voucher câștigat este valabil până la finalul lunii iunie 2024, fără posibilitate de prelungire. Voucherul nu poate să fie divizat în mai multe bucăți sau pentru mai multe comenzi. Suma s-a trebuie consumată integral într-o singură comandă online sau telefonică.

Exemplul 1.
Voucherul de 1000 lei trebuie cheltuit integral într-o singură comandă online sau telfonică. La fel și cele de 500 lei. Adică trebuie să comanzi produse în valoare totală de minim 1000 lei sau 500 lei, după caz. Dacă ai în comandă produse de 400 lei și vrei să folosești voucherul de 500 lei , de exemplu, vom procesa comand, dar diferența de 100 lei se va pierde. Valabil și pentru cel de 1000 lei.

Exemplul 2.

Poți comanda pe site produse de 1400 lei, spre exemplu, și poti achita 1000 lei cu voucherul de 1000 lei, iar diferenta de suma o vei achita cum doreti tu – fie prin card, fie cash la livrare sau OP.

NU se acceptă în concurs ID uri de comenzi mai vechi de 20.11.2023. Așadar, dacă ai comandat acum 5 zile, de exemplu, trebuie să plasezi o comandă nouă pe site pentru a o putea înscrie – cea de acum 5 zile NU se poate înscrie.

Ai întrebări? Scrie-ne pe Facebook / WhatsApp sau dă-ne un telefon. Vezi pe pagina de CONTACT info.

Comanda ta
Sign in

No account yet?